Ξύλινο Σετ Παιχνιδιού Barbeque

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
LD8021
Εταιρεία:
Little Dutch
39,00
Τι ψήνεις, μικρέ σεφ;!
Με αυτό το σετ παιχνιδιού μπάρμπεκιου, έχετε όλα τα εργαλεία στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τη χαρά ενός πραγματικού πάρτι μπάρμπεκιου. Υπάρχει μια λαβίδα και μια σπάτουλα, καθώς και δύο σουβλάκια. Σηκώστε τη σχάρα και γεμίστε την ψησταριά με κομμάτια κάρβουνου για να ζεστάνετε το μπάρμπεκιου. Κάντε τη δική σας επιλογή λαχανικών για να δημιουργήσετε ένα νόστιμο σουβλάκι για τη μαμά και τον μπαμπά σας ή τα αδέλφια σας. Γίνετε δημιουργικοί και φτιάξτε ένα νόστιμο ξύλινο χάμπουργκερ με ψωμάκι και διάφορα άλλα υλικά.

Αυτό το ξύλινο σετ μπάρμπεκιου περιλαμβάνει 34 ξύλινα κομμάτια και συνοδεύεται από εργαλεία, ψωμάκι για χάμπουργκερ και, για μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα, μια αφαιρούμενη σχάρα που επιτρέπει στο μικρό σας να μιμείται εύκολα τη διαδικασία ψησίματος. Κάτω από τη σχάρα υπάρχει μια έξυπνη θήκη αποθήκευσης όπου μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τα διάφορα ξύλινα υλικά μετά το παιχνίδι. Αυτή η κρυφή αποθήκη περιλαμβάνει κέτσαπ, μουστάρδα, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, καλαμπόκι, λουκάνικα, μανιτάρια, μπέικον, ψάρια και κάρβουνα.

Παρακολουθήστε το μικρό σας να εξερευνά την τέχνη του ψησίματος στη σχάρα, να δημιουργεί νόστιμα ξύλινα γεύματα και να αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του μέσα από το παιχνίδι ρόλων με αυτό το ξύλινο σετ παιχνιδιού μπάρμπεκιου.

  • Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο με πιστοποίηση FSC.
  • Βαμμένο με φιλική προς τα παιδιά βαφή, με βάση το νερό.
  • Περιλαμβάνει 34 ξύλινα κομμάτια.
  • Καθαρίζεται μόνο επιφανειακά με ένα υγρό πανάκι - αποφύγετε το μούλιασμα.
  • Συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας EN-71-1-2-3.

Διαστάσεις 24,5 Χ 24,5 Χ 12 εκ.

Ηλικία 3+