Θερμός EcoLife X Vasiliki "Spitha" 500ml

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
33-BO-2326
Εταιρεία:
EcoLife
20,00

Ανοξείδωτο παιδικό παγούρι θερμός 500ml από την σειρά Vasiliki Thermos της Ecolife! Με διπλά τοιχώματα για διατήρηση της θερμοκρασίας για πολλές ώρες! Mε τα Ecolife thermos είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας πίνουν καθαρό νερό, γιατί το μπουκάλι τους δεν είναι πλαστικό! Μικρό, ελαφρύ, με εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο & υπέροχα σχέδια, αποτελεί την ιδανικότερη λύση για το σχολείο ή την εκδρομή!

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304 (18/8 stainless steel). Xωρίς δισφαινόλη & καρκινογόνες ουσίες (ΒPA free). 100% υγιεινή επιλογή για παιδιά.

Διατηρεί τα ροφήματά σας παγωμένα έως και 24 ώρες και ζεστά έως 18 ώρες!

Ακατάλληλο για ανθρακούχα ποτά.

Χωρητικότητα 500ml

Διάμετρος 7 εκ. Ύψος 22 εκ.

*Για το συγκεκριμένο παγούρι υπάρχει ανταλλακτικό πώμα με καλαμάκι.


Η ιστορία της Spitha

Σύμφωνα με τον τροχό των συναισθημάτων, χρησιμεύει ως πηγή ευαισθητοποίησης για την αίσθηση της οργής και του ακραίου θυμού.
Η Spitha συμβολίζεται με το κόκκινο χρώμα στον Τροχό των Συναισθημάτων και έχει ως μέντορα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που την υποστηρίζει να μπορεί να κυριαρχήσει των συναισθημάτων της και να κατακτήσει τη μετουσίωση του θυμού και την συναισθηματική αυτορρύθμιση.
Επιπλέον, μέσα στην πλοκή η Spitha καταφέρνει να διατηρήσει όλα εκείνα τα σπουδαία χαρακτηριστικά του πηγαίου αυθορμητισμού της και θριαμβεύει στην πορεία της προς την αυτογνωσία.
Καθώς συνδέεται με το ήλεκτρον, όπως στα αρχαία ελληνικά προσεγγίζεται η εγκεφαλική σύναψη, αλλά με τη λάμψη με την οποία αποτυπώνεται μια ιδέα ή μια εξαιρετική σκέψη, μέσα από την πλοκή η Spitha, διατηρεί τη φήμη της για το πάθος που τη διακρίνει και συνάμα αποκτά μια βαθύτερη κατανόηση του πώς λειτουργεί η λογική σκέψη αλλά και τα συναισθήματα.