Σετ Ξύλινων Παιχνιδιών Little Dutch - Flowers

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
LD7012SET
Εταιρεία:
Little Dutch
44,00 37,50

Κερδίζεις 6,50€

Σετ με τρία ξύλινα παιχνίδια από την εταιρεία Little Dutch!

    • Ξύλινη πυραμίδα ταξινόμησης & ταλάντωσης για παιδιά, που έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τον συντονισμό χεριών-ματιών μέσω διασκεδαστικού και πρακτικού παιχνιδιού. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να τοποθετούν τους ξύλινους κρίκους στη σωστή σειρά και να τους στοιβάζουν στον πύργο. Αυτό είναι όμως μια μεγάλη πρόκληση, γιατί ο πύργος συνεχίζει να κουνάει μπρος-πίσω. Συνεχίστε να προσπαθείτε, μπορείτε να το κάνετε!

    Διαστάσεις 18 Χ 10 Χ 10 εκ.

    • Ένα ξύλινο παιχνίδι αντιστοίχισης με σφυρί. Το παιδί μπορεί να χτυπάει τα ξύλα που προεξέχουν, ένα προς ένα, κάνοντας έτσι μια πολύ καλή άσκηση για τις κινητικές δεξιότητές του. Σφυροκοπήσατε όλα τα ξύλα και δεν έμεινε κανένα; Γυρίστε τον πάγκο ανάποδα για να το ξανακάνετε! Θα διασκεδάζετε για ώρες!

    Διαστάσεις 20 Χ 8 Χ 12 εκ.

    • To ξύλινο παιχνίδι ταξινόμησης σχημάτων είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι διαλογής για παιδιά. Μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να ταιριάζουν σε σχήματα και χρώματα, ενώ βελτιώνουν τον συντονισμό των χεριών-ματιών τους. Στο κουτί απεικονίζονται η Μικρή Χήνα με τους φίλους της στη λίμνη του αγρότη και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο. Τα μικρά χέρια θα πιάσουν εύκολα τα σχήματα για να τα ωθήσουν στο σωστό άνοιγμα. Αυτό το κλασικό παιχνίδι είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό!

    Διαστάσεις 14 Χ 14 Χ 7 εκ.

    Ηλικία 12 μηνών+