Σετ Ντουντού & Κουδουνίστρες Sailors Bay

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
LD8618SET
Εταιρεία:
Little Dutch
26,00 22,00

Κερδίζεις 4,00€

Σετ με τρία βρεφικά παιχνίδια από την εταιρεία Little Dutch!

Υφασμάτινο ντουντού με κλιπ για να έχετε την πιπίλα πάντα κοντά σας.  Σε σχήμα μικρού σκάφους, λειτουργεί ως ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αγκαλιάς για να παίξετε μαζί με το μωρό σας την ώρα του ύπνου. Συνδέστε ένα παιχνίδι οδοντοφυΐας ή την πιπίλα στη βαμβακερή θηλιά για να τα διατηρείτε πάντα καθαρά.

Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.

Διαστάσεις 12 Χ 15 εκ.

Ηλικία 0+

Υφασμάτινο βραχιόλι-κουδουνίστρα που δένει με απαλό λουράκι με βέλκρο, και κάνει ήχους σε κάθε κίνηση, τονώνοντας τις αισθήσεις του μωρού. Αυτό το μαλακό βραχιόλι με κουδουνίστρα θα ενθουσιάσει το μωρό σας. Απλώς δέστε το γύρω από τον καρπό του μικρού σας και αφήστε τη διασκέδαση να αρχίσει. Ο χαδιάρης γλάρος πάνω από το βραχιόλι είναι έτοιμος να κινηθεί! Αλλά υπάρχουν περισσότερα για εξερεύνηση. Τα τσαλακωμένα μέρη, οι ετικέτες και ένας μικρός κόμπος ενθαρρύνουν το πιάσιμο και το άγγιγμα. Ένα υπέροχο παιχνίδι για ένα χαρούμενο μωρό.

Διαστάσεις 17 Χ 7 Χ 6 εκ.

Ηλικία 0+

Αυτό το εξαιρετικά μαλακό παιχνίδι με κουδουνίστρα σε σχήμα γλάρου είναι μια πραγματική απόλαυση για το μικρό σας. Η κουδουνίστρα στο εσωτερικό κάνει ένα διασκεδαστικό ήχο κάθε φορά που το μωρό σας παίζει μαζί της. Το γέλιο είναι εγγυημένο! Επιπλέον, διεγείρει τον συντονισμό χεριού-ματιού

Πλένεται στο χέρι. .

Ύψος 17εκ.

Ηλικία 0+


Ετικέτες: